YUP hotel Hasselt: weer Different Hotel in Euregio!

Different Yup 5334Different Yup 5434

 

 

 

 

 

 


Different Hotels is Belgisch Limburgs initiatief met nu al 10 hotels in Belgisch Limburg.

Nu is er in Hasselt het nieuw luxe-en-budget hotel: het YUP Hotel

De hotelgroep Different Hotels is in Hasselt van start gegaan met het splinternieuwe YUP Hotel concept. Dit nieuwe anders-dan-anders budget hotel bevindt zich aan de Thonissenlaan te Hasselt in het gebouw dat begin van het jaar nog het Ibis hotel was.

YUP staat voor Young Urban Professional.

Een YUP of yuppie was in de jaren ‘80 een jonge succesvolle werkende vrouw of man die hield van luxe en comfort. YUP omschrijft duidelijk het profiel van de gast voor het hotel; een moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier. Die houdt van comfort, service en stijl van een boetiekhotel maar die liever kiest voor een betaalbaar vernieuwend modern en verrassend verblijf…voor YUP Hotel dus.

YUP Hotel heeft 59 YUP Cabins

Een heel slim ingerichte kamer van 12 m2, de YUP Cabin. Het draait allemaal om het bed, een cocoon, waar je een film kijkt, je e-mails checkt, meer te weten komt over YUP, in contact blijft met de wereld, en misschien ook wel slaapt.

De YUP Cabin heeft onder meer een top kwaliteit cocoon bed, air-conditioning, een multifunctioneel lcd scherm om altijd in contact met je vrienden te blijven, gratis Wi-Fi

YUP de nieuwe Hasseltse hang-out plek

Als YUP network je, eet je sushi of een banaan voor ontbijt of voor wanneer je maar wilt. Als YUP hou je van een goede koffie, van je eigen muziek, en heb je snelle gratis wifi nodig om in contact met de rest van de wereld te blijven. Op het gelijkvloers van YUP Hotel kan dat allemaal.

Hungry?

Eten en drinken eten kies je zelf uit de Grab & Go met originele anders-dan-anders snacks en maaltijden die je kan opwarmen of meenemen. Je eet graag iets bijzonders. Niet zomaar een gewone sandwich, maar liever iets speciaals. Sushi’s, salades, soepen, quiches, quiches, dat smaakt naar meer. American cookies en muffins, maar ook Brainfood, gezonde repen, smoothies en dessertjes. Een tussendoortje mag, maar dan wel iets aparts graag!

Thirsty?

Een lekkere verse koffie is heel belangrijk om de dag goed te beginnen. Die kan je bestellen bij de YUP host die zich omtovert tot een bijna echte echte Nespresso held. Allerlei vruchtensappen en ijsthee van diverse soorten en smaken neem je uit de Grab & Go. Zin in een cocktail, glaasje cava, een modieuze GT, Belgisch bier of lokale Hasseltse jenever? De YUP host is er weer om aan de bar counter iets voor je in te schenken.

Self service muziek

De muziek die je wilt horen, bepaal je zelf. Of je luistert naar de selectie die gemaakt werd door Versuz, de Hasseltse dance club, of je kiest een ‘lp’ van de jaren ’80 uit het wandmeubel naast de bar , die je afspeelt op een platenspeler. Geen overlast want er zit een koptelefoon bij. Ben je muzikaal, dan speel je zelf iets op de piano. Alles kan eigenlijk bij YUP.

YUP souvenirs uit de automaat

Naast de receptie kan je een YUP ansichtkaartje uitkiezen en schrijven naar het thuisfront. Mocht je iets vergeten zijn van tandenborstel, deodorant tot USB stick of telefoonoplader dan koop je het uit de automaat. Niet alleen serieuse en praktische zaken zijn verkrijgbaar maar ook leuke YUP souvenirs zoals een t-shirt, teenslippers, zonnebril, bananen paraplu en een golden retriever met zwingende kop voor in de auto of een pluche versie. Want Yuppies bezitten een golden retriever.

Hoe word je een echte YUP?

Aan de receptie worden er YUP handboeken verkocht. YUP Hotel heeft een flink aantal originele exemplaren opgekocht. Destijds een geliefd naslagwerk voor de echte YUP. In het hotel zijn overal YUP slagzinnen en aanwijzingen aangebracht zodat je na het verblijf precies weet hoe je een echte YUP kan worden.

Meer weten? Kom dan kijken, beleven en bezoek alvast de website www.yuphotel.be en www.differenthotels.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *