Jij en euRR

Euregio Radio is een nieuw initiatief dat niet alleen radiomakers, maar ook aanbieders van geschreven tekst, graag de kans geeft dit concept mede vorm te geven.

Ben je al actief en wil je samenwerken met euRR, dan kan dat op allerlei manieren

 

Wil jij meewerken als vrijwilliger, dan kan dat bijvoorbeeld als:

  • Regionieuwslezer / Redacteur: Wij hebben behoefte aan actuele informatie in onze programma’s. Het verzamelen van nieuws en het inspreken van items kun je grotendeels van thuis uit doen. Dat betekent wel dat je ook enige ervaring moet hebben met het monteren en bewerken van van geluidsfragmenten.
  • Verslaggever / correspondent
  • Programmapresentator: Kijk ook eens hoe jij ambassadeur van euRR kunt worden bij jouw lokale omroep: wellicht wil jij voor ons een lokale editie van Euregio Radio presenteren. Je kunt meer over dit concept lezen elders op deze website.
  • Geluidstechnicus: De afwikkeling van programma’s op euRR loopt grotendeels automatisch. Maar we hebben wel behoefte aan technici die onze opnames en items perfect afwerken, zorgen dat de programmering foutloos wordt uitgevoerd, nieuwe items monteren, enz.
  • ICT expert:  Behalve technische ervaring met audio software is ook ervaring met ICT en software erg welkom. De uitwisseling van programma-items en het invoegen van bijvoorbeeld nieuws loopt geheel via Internet. Wij willen dat systeem in de loop het tijd verfijnen en uitbreiden.
    Kun jij Apps maken, scripts schijven om luistergegevens te analyseren, Facebook koppelen aan onze studio automatiseren, dan hebben wij allerlei innovatieve ideeën waar we graag met jou aan werken.
  • Medewerker Fondsenwerving en Promotiecampagnes 

 

Wil je meer weten, neem dan contact op met bestuur (at) euregioradio (punt) eu.