Wie hoor je op euRR?

Het team van Euregio Radio bestaat uit mensen die ervaring hebben opgedaan als programmamaker bij de Regionale Omroep Zuid (ROZ), Omroep Limburg, Arcan Radio, Radio Contact, FM Limburg, Streekomroep START, Radio Mi Amigo Benelux en Spanje, Radio Noord Holland, Capital Radio en diverse andere regionale, landelijke en internetzenders.

Wat ons bindt is dat zij met de opgedane ervaringen een radiostation willen maken dat helemaal past in de tijd van sociale media, zoals Facebook en met ontwikkelingen zoals Spotify. Dat willen euRR tot uiting laten komen in de programma’s zelf maar ook in de manier waarop we die programma’s maken.

Ons team bestaat nu al uit enthousiastelingen die voor en achter de schermen samenwerken om van Euregio Radio (zender en website samen) een succes te maken.

In willekeurige volgorde zijn dat Ed Leunissen, Mike Duprez, Dominique Dejonckheere, Louise Simonet, Frank van Wijck(+), Jean-Paul Linnartz, Leon Balmaekers, Peter Simons, Frank Vaartjes, Hilbert de Wal, Theo de Brabander, Paul de Wit, Hans de Knegt, Peter Vos, Fieny Beckers en Felice Heuberger.