Peter Vos op Euregio Radio

peter Vos

Begin je werkdag goed: Tussen 9 en 11 hoor je Peter Vos met zijn programma Hits op Herhaling. Euregio Radio neemt je mee, terug in de tijd, naar de hits van de jaren 70, 80 en 90, naar de cultuur van nu en de innovatie van morgen. Peter Vos maakt er een Euregio programma van.

Peter maakt al vanaf 1972 radioprogramma’s o.a. als gast-dj voor Radio Veronica, eerst Welkom op 192, later Welkom op 538. Wanneer Radio Keizerstad anderhalf jaar bestaat sluit Peter zich aan bij de enthousiaste groep radiomakers in Nijmegen. Hij gaat ook werken voor o.a. Neerlandio (Nijmegen), Contact FM (Nijmegen), Radio Centraal (Den Bosch) en BAKO Radio (Lommel Kolonie België). Zijn Hits op Herhaling wordt op een aantal lokale stations uitgezonden.

Euregio Radio programmaleider Jean-Paul Linnartz is blij met Peter’s programma: “samenwerking met andere omroepen in de Euregio moedigen we graag aan. Met Hits op Herhaling laten we zien dat ook een syndicated programma, dus een programma dat op meerdere stations draait, toch een eigen karakter kan krijgen.” In een speciale Euregio editie van Hits op Herhaling besteedt Peter even goed aandacht aan triptips, berichten we over innovatie, … zoals we dat doen in de andere uren op Euregio Radio.

Overigens zijn de radioitems die wij op Euregio Radio laten horen ook beschikbaar voor andere stations die programma’s zoals Hits op Herhaling, de Grensverlegging (Maarten van Roode) of De Hitlijsten (Mike Duprez) uitzenden. Via bestuur (at) euregioradio.eu kun je daar meer over te weten komen. Nu al deelt Euregio Radio reportages, interviews en andere items met Radio Reindonk, RTV Roermond, Start Radio, FM goud, en enkele andere stations.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *