Word ambassadeur van Euregio Radio bij jouw lokale omroep

euregioradio

Euregio Radio werkt hard aan een internetstream die je 24 uur per dag kunt beluisteren. Maar het is voor ons ook belangrijk om een Euregionaal geluid te laten horen op de FM. Daarom zoeken we medewerkers die voor een lokale omroep een plaatselijke editie van ons programma willen presenteren.

Hoe werkt het?
Wij, Euregio Radio, stellen dan onze items ter beschikking aan jou om er een wekelijks of dagelijks programma mee te maken. Jij presenteert het programma op de lokale omroep, onder de programmanaam “”Euregio Radio Editie <>”. Hier kan <> de naam van een stad, regio, telefoonnetnummer, of zelfs gewoon de naam van de lokale omroep staan. Dat is iets om te overleggen met jouw lokale omroep…

Wat moet je afspreken met de lokale omroep?
De lokale omroep waar je het programma voor maakt moet akkoord gaan met jouw programma en het willen uitzenden. We schrijven hier bewust “jouw” programma omdat jij de contactpersoon bent en het gezicht naar de luisteraar bent, zowel voor euRR als voor de lokale omroep. Dat betekent dat de omroep akkoord moet gaan met de programmaopzet en het een goed idee moet vinden om dat programma onder de gezamenlijke vlag van de lokale omroep in kwestie en Euregio Radio te presenteren.

Snel aan de slag
Zie jij het zitten om een speciaal Euregionaal programma te maken voor op lokale omroep waar jij al goede contacten hebt, dan zitten we graag samen omdat verder uit te werken. Kijk ook eens op deze site bij de rubriek “samenwerking” >> “jij en euRR” >> “maak zelf een programma ..”. Voor een verdere verkenning kun je contact opnemen met Jean-Paul Linnartz, programmaleider Euregio Radio. bestuur@euregioradio.eu.