Fietsen of wandelen voor ToonHermansHuizen

toons

In 2016 zou Toon Hermans zijn 100ste geboortejaar hebben gevierd. Een mooie aanleiding voor een nieuw, jaarlijks evenement, georganiseerd door en voor de 6 Toon Hermans Huizen in Limburg. Toons ToerTocht vond in april 2016 de eerste keer plaats.

Dit jaar staat Toons ToerTocht op zaterdag 22 april 2017 gepland. Een recreatieve sponsortocht, op de fiets of wandelend, van het ene naar het andere Toon Hermans Huis.

Fiets of wandel mee; met vrienden, familie, bekenden, lotgenoten, collega’s of uw bedrijf. U steunt daarmee de Huizen in Limburg én bezorgt uzelf een onvergetelijke dag.

toons3
De Toer

Bij elk Huis kunt u starten. Om 10 uur wordt overal het officiële startschot gegeven door een (plaatselijke) prominent. Wie dat in 2017 zijn, wordt later mogelijk bekend gemaakt.

Wilt u liever eerder op pad? Dat kan vanaf 8 uur.

In totaal zijn er voor fietsers ruim 40 routes door het mooie Limburgse land tot maximaal 46 km.
Voor wandelaars zijn er plaatselijke routes van 5 à 10 km.
Er wordt gebruik gemaakt van bestaande fiets- en wandelroutes.

Deelnemen is mogelijk voor iedereen, jong en oud, en kan per fiets, e-bike of te voet. U kunt kiezen tussen verschillende routes: de korte route of de toeristische route.

Toons ToerTocht is een evenement van en voor de 6 Toon Hermans Huizen in Limburg. Bij elk Huis kunt u starten.

Voor wandelaars zijn er plaatselijke routes van 5 à 10 km. Voor fietsers zijn er ruim 40 routes door het mooie Limburgse land van 18 tot maximaal 58 km. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande fiets- en wandelroutes.
Deelnemen is mogelijk voor iedereen, jong en oud, en kan per fiets, e-bike of te voet. U kunt kiezen tussen verschillende routes: de korte plaatselijke route of de toeristische route.
Deelnemers die nog meer uitdaging zoeken, kunnen routes langs meerdere Toon Hermans Huizen combineren.

toons Toons ToerTocht 2017 Zaterdag 22 april 2017

Informatie en inschrijven voor de tocht kan via de site: www.toonstoertocht.nl
Voor vragen kunt u mailen naar: organisatie@toonstoertocht.nl

toons2(website TTT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *